"Sowieso schakel je voor alles best een vakman in. Maar voor de installatie van dit soort systemen geldt dat nog net iets meer."

Digital signage voor
slagerij Vens

In de nieuwe winkel van Slagerij Vens kennen klanten met één blik op het interactieve ledbord meteen de promoties van de dag. Een handige toepassing van digital signage, een mooi woord voor het delen van informatie via schermen. Met de hulp van Spectrum kwam het snel voor mekaar.

Op afstand te bedienen

"Het was via via dat we in contact kwamen met Spectrum: eerst hadden we onze vaste IT-man om hulp gevraagd, maar die was daar niet echt in thuis en raadde ons aan om de mannen van Spectrum in te schakelen. Want voor zoiets ga je natuurlijk best te rade bij een specialist", vertelt Sebastien Vens, zaakvoerder van de slagerij. "Ik wilde een scherm in de winkel dat ik vanop afstand kon aansturen en waarop ik eender wat kon meedelen aan klanten." Via een online platform bepaalt Sebastien wat er op het scherm verschijnt, zodat hij zelfs aan de andere kant van de wereld alles up-to-date kan houden. Spectrum bood advies en zorgde voor een piekfijne installatie en afwerking.

"Is this thing on?"

Naast een slim scherm voorzag Spectrum ook een geluidsinstallatie met speakers en micro's. Sebastien: "We moeten veel communiceren tussen de winkel en de werkplaats, zodat alles op tijd is aangevuld. Die micro's maken dat een stuk handiger, zeker omdat Spectrum ervoor gezorgd heeft dat het geluid perfect is afgesteld. Het geluidsniveau is afhankelijk van de zone: in het atelier is er veel lawaai van de machines, dus daar moet alles goed hoorbaar zijn. In de winkel is het dan weer niet de bedoeling dat de klanten kunnen meeluisteren. Achteraf hebben we hen nog één keer moeten opbellen omdat een van de micro's even niet meer leek te werken. Maar dat was snel opgelost: we waren even vergeten dat er een aan- en uitknop was ..."

"Sowieso schakel je voor alles best een vakman in. Maar voor de installatie van dit soort systemen geldt dat nog net iets meer."

NEEM CONTACT OP

Interesse in een samenwerking?

+32 (0)51/37 50 30 info@myspectrum.be Vul het formulier in