"Ik had goede dingen gehoord over Spectrum, dus ik wist dat ik alles gewoon aan hen kon overlaten."

Een volledige muziekinstallatie voor BMW Dejonckheere

Zachte loungemuziek in de showroom, opzwepende beats in de werkplaats: in BMW-garage Dejonckheere hangt er altijd precies de juiste sfeer in de lucht. Een zaak die deels te danken is aan goede smaak, maar ook aan de vakkennis van Spectrum.

4000 m² vol muziek

"Omdat we nood hadden aan meer ruimte voor onze wagens, zijn we niet zo lang geleden verhuisd naar een nieuwbouw", legt zaakvoerder Christophe Dejonckheere uit. "Dat gebouw heeft een oppervlakte van iets meer dan 4000 m²: naast de showroom zijn er ook nog de werkplaats, de kantoren en zelfs een evenementenruimte. Voor al die ruimtes hadden we natuurlijk een passende muziekinstallatie nodig, en daarvoor ben ik vrij snel bij Spectrum aanbeland."

Enkel kwaliteitsmerken

Plots ging alles snel: "Eigenlijk heb ik gewoon de vraag bij hen gelegd, en heb ik alles verder aan hen overgelaten. Dat was ook de bedoeling: ik had goede dingen over Spectrum gehoord en wist dat ze goed werk leverden. Voor ik het wist was alles in orde en konden we elke ruimte apart aansturen met onze smartphone." Spectrum voorzag onder meer inbouwspeakers van KEF, luidsprekers van Yamaha Professional en software van Sonos. Alles werd ook netjes gekoppeld aan het bestaande domoticasysteem. Maar daarmee is het verhaal nog niet afgelopen: "Mogelijk werken we in de toekomst nog eens samen. Zo overwegen we een LED-wall te plaatsen in onze evenementenruimte: iets waar Spectrum zeker bij kan helpen."

"Ik had goede dingen gehoord over Spectrum, dus ik wist dat ik alles gewoon aan hen kon overlaten."


NEEM CONTACT OP

Interesse in een samenwerking?

+32 (0)51/37 50 30 info@myspectrum.be Vul het formulier in