Audiovisie Goethals gaat verder als Spectrum by Goethals

Geen Bruggeling die nog nooit gehoord heeft van Audiovisie Goethals: de gekende handelszaak voor beeld en klank in de Baron Ruzettelaan heeft in 2019 exact 60 jaar op de teller staan. Een goed moment om een frisse wind te laten waaien door het bedrijf, dat vanaf nu op hetzelfde elan verdergaat als Spectrum by Goethals.

In 1959 opende Audiovisie Goethals voor het eerst zijn deuren in de drukbezochte Katelijnestraat. Begin de jaren 90 verhuisde het bedrijf naar de Baron Ruzettelaan, waar het tot op vandaag elke dag een trouw klantenbestand mag verwelkomen. Zaakvoerder Christophe Declerck: "De voorbije 60 jaar is Audiovisie Goethals voortdurend blijven groeien. We hebben het aanbod uitgebreid, onze service continu verbeterd en we zijn sinds 2007 ook officieel Telenet Center. Een nieuwe naam is een logisch vervolg op dat verhaal."

Frisse wind, zelfde kwaliteit

Christophe is vorig jaar in het bedrijf gestapt als nieuwe zaakvoerder, al betekent dat niet dat het roer drastisch wordt omgegooid: "Daar is ook geen reden voor: we staan gekend om onze service en kwaliteit, dus daar kunnen klanten op blijven vertrouwen. Ook de vorige zaakvoerder, Piet, is nog altijd bij ons aan de slag. We gaan dus op dezelfde manier verder, terwijl we onze klanten tegelijk dat tikkeltje extra bieden. Zo hebben we geïnvesteerd in de uitbreiding van ons team, kreeg ons Telenet Center een b2b-tak en richten we ons vanaf nu ook op kleine en grote projecten: architecten, promotoren, bedrijven en particulieren kunnen onze hulp inschakelen voor alles wat te maken heeft met beeld en klank."


NEEM CONTACT OP

Interesse in een samenwerking?

+32 (0)51/37 50 30 info@myspectrum.be Vul het formulier in